کسب و کار شخصی خودتان را داشته باشید!
اغلب افرادی که رویاهای زیادی در سر دارند و بهدنبال کسب درآمدهای بالاتر هستند، به فکر راهاندازی کسب و کار شخصی افتادهاند. اگر شما هم سر پرسودایی دارید و بهدنبال محقق کردن آرزوهایتان هستید، باید بهجای رونق دادن به کسب و کار سایرین بعنوان کارمند، به دنبال راهی برای کارآفرینی و خلق کسب و کاری منحصربهفرد و شخصی خود باشید. خوشبختانه تاکنون بسیاری از هموطنان با ایدههای نو و ابتکارات ویژه و با خلق کسب و کارهای مختلف به رونق اقتصاد و کارآفرینی کشور کمک شایانی نموده اند. اما در این میان بسیاری از افراد به دلایل مختلف از شروع کار و اجرایی کردن ایدههای تازه شانه خالی میکنند. در صورتی که میتوان با به کارگیری راهکارهای اصولی و بهرهگیری از مشاورین کاربلد و با تجربه در زمینه اخذ مجوز و راه اندازی کسب و کار با گامهای استوار در مسیر موفقیت حرکت نمود.
چگونه کسب و کار موفقی داشته باشید؟
باید از همین ابتدای کار بدانید که داشتن کسب و کاری موفق اصلا ساده نیست. در واقع افرادی در این بازار پررقابت پیروز هستند که با دانش، مهارت و تجربه کافی پا به میدان بگذارند. برای اینکه کسب و کارتان در مسیر موفقیت حرکت کند، باید برای آن ساختاری هوشمندانه تعریف کنید و بر طبق استراتژیهای دقیق پیش بروید. در چنین شرایطی میتوانید در بازههای زمانی مختلف، اهداف کوچک و بزرگ تعریف نمایید و به مرور زمان شاهد رشد و توسعه اصولی کسب و کارتان باشید.
اگر به فکر درآمد بیشتر هستید، باید کسب و کارشخصی خودتان را راهاندازی کنید. بدونشک باید برای کارآفرینی و خلق کسب و کاری تازه از تشریفات اداری مختلفی گذر کرد و استراتژیهای متنوعی را به کار گرفت.
گام به گام تا کسب موفقیت
برای ایجاد ساختار دقیق و استراتژیهای اصولی در کسب و کار باید چند گام مهم برداشته شود. برخی از این اقدامات عبارتند از:
- انجام تحقیقات گسترده و بررسی تمامی جوانب در حوزه کاری موردنظر
- ایدهپردازی
- انتخاب نام تجاری
- ایجاد طرح تجاری همه جانبه و تعیین کردن اهداف
- دریافت مجوزهای لازم
- ارزیابی دارایی
- انجام فرآیندهای حقوقی و مالیاتی
- تهیه بیمهنامه
- جذب نیرو
- تبلیغات
- و…
برای راهاندازی کسب و کاری جدید چه باید کرد؟
پیگیری تشریفات اداری یکی از مهمترین فرآیندهای راهاندازی کسب و کارهای تازه است. در واقع برای اینکه بتوان به کسب و کارهای تازه بال و پر بخشید، باید مجوزهای لازم را دریافت نمود. لازم به ذکر است که مجوزهای کسب و کار بسیار متنوع و گسترده است و متقاضیان میتوانند با توجه به نوع فعالیت و محل استقرار کسب و کار خود برای دریافت مجوزهای ضروری اقدام نمایند.
بهطور کلی میتوان مجوزهای کسب و کاری را به دو دسته تقسیم نمود:
- مجوزهای خاص: پروانه پزشکی، پروانه وکالت و… نمونهای از مجوزهای خاص بهشمار میآیند. عموما نهادهای مربوطه با برگزاری آزمون و یا فرآیندهای مختلف بستری را برای صدور این مجوزها فراهم میکنند.
- مجوزهای عام: بهمنظور دریافت مجوزهای عام نیازی به مدارک تحصیلی ویژه نیست و تمامی افراد حقیقی و حقوقی میتوانند برای دریافت مجوزهای عام اقدام کنند. مجوزهای عام بر طبق قوانین نظام صنفی صادر میشوند. افرادی که قصد دریافت مجوزهای عام را دارند، باید در ابتدا آییننامه و مقررات اخذ مجوزهای کسب و کار را مطالعه نمایند و در ادامه با نهادهای مربوطه برای صدور و نظارت بر پروانه کسب آشنا شوند. لازم به ذکر است که مجوزهای عام به دو بخش سنتی و مدرن دستهبندی میشوند. چنانچه کسب و کار شما، محل استقرار فیزیکی داشته باشد(بوتیک، فروشگاه و…) نیاز به اخذ مجوزهای سنتی خواهد بود. اما برای مشاغل اینترنتی( فروشگاه مجازی، خدمات آنلاین و…) باید مجوزهای مدرن صادر شود.
مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی به دو نوع مجوز عمومی و اختصاصی تقسیم میشود. نماد اعتماد الکترونیک و پروانه کسب و کار از جمله مجوزهای عمومی بهشمار میروند که تمامی علاقمندان به راهاندازی کسب و کارهای آنلاین به آن نیاز خواهند داشت. مجوزهای اختصاصی نیز بر طبق حوزه و صنف فعالیت کسب و کار صادر میشود. بهعنوان مثال باید برای عرضه محصولات فرهنگی و یا بهداشتی بهترتیب به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت بهداشت رجوع شود.
توصیه می شود با توجه به گستردگی و تنوع کسب و کارها و همچنین پیچیدگی فرآیندهای اخذ مجوزها و طولانی بودن تشریفات اداری برای اخذ پروانههای کسب، از افراد متخصص در این حوزه کمک گرفته شود.
نیم نگاهی بر شرایط و فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار
تمامی افراد حقیقی و حقوقی میتوانند با هر میزان از سطح تحصیلات برای دریافت مجوزهای عام کسب و کار اقدام نمایند. نداشتن سوءپیشینه کیفری، ارائه کارت پایان خدمت(برای آقایان)، ارائه مدارک هویتی و.. برخی از مدارک اولیه و عمومی برای ثبت درخواست اخذ مجوز کسب و کار اینترنتی است.
این مجوزها از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر میشود. این وزارتخانه پس از ارائه مدارک و مستندات از سوی متقاضیان، بررسیها و استعلامهای لازم را انجام میدهد و در صورت تایید اولیه، درخواست موردنظر برای تائید و یا عدم تائید نهایی به هیات فنی ارجاع داده میشود. در صورتی که درخواست متقاضیان تائید شود، مجوزی دوساله صادر خواهدشد.
برآورد هزینهها، انتخاب نام تجاری، اخذ مجوزهای ضروری، تبلیغات گسترده و… بخشی از اقدامات لازم برای راهاندازی کسب و کارهای تازه است.
اخذ مجوز کسب و کار با مجموعه مشاورین تهران مشاور
مراحل راهاندازی و استارت یک کسب و کارجدید به دلیل عدم آگاهی نسبت به آن تا حدودی مبهم و پیچیده است. در صورتی که فرآیند اخذ مجوز به دست افراد کاربلد و متبحر انجام شود، میتوان در بازه زمانی کوتاهی به بهترین نتیجه ممکن رسید و فراز و نشیبهای اخذ مجوز را به راحتی پشت سر گذاشت.
مجموعه مشاورین تهران مشاور با در برداشتن برترین کارشناسان در حوزه مشاوره و خدماترسانی برای اخذ مجوز کسب و کارهای جدید، آماده کمک به علاقمندان و متقاضیان میباشد. همانطور که پیشتر اشاره شد برنامهریزی، چگونگی سرمایهگذاری، اخذ مجوزهای ضروری، جذب نیروی کار، تبلیغات کارآمد و… بخشی از اقدامات مهم برای راهاندازی کسب و کارهای تازه است. کارشناسان مجموعه تهران مشاور آمادگی دارند در تمامی این زمینهها ایدهها و راهکارهای ویژهای را به علاقمندان عرضه نمایند.
اگر بهتازگی به فکر راهاندازی کسب و کاری افتادهاید و یا در مراحل اولیه اخذ مجوزهای لازم برای راهاندازی کسب و کاری هستید، میتوانید با کارشناسان مجموعه تهران مشاور مشورت کنید و پیگیری کار خود را به نیروهای باتجربه و کار بلد این مجموعه بسپارید.
لطفا بهمنظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات مجموعه تهران مشاور در حوزه اخذ مجوزهای کسب و کار با شماره تلفن 88906532-021 تماس حاصل فرمایید.